İklim Değişikliğine Dur De! (Stop Climate Change)

eTwininng Projesi İklim Değişikliğine Dur De! (Stop Climate Change) Başlıyor

01.03.2024 26

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuz 2-F, 2-G ve 2-C sınıfı öğretmenleri Okan YILMAZ, Burak Can ELİK ve Habibe BALCI tarafınfan yürütülecek olan eTwininng projesi İklim Değişikliğine Dur De! (Stop Climate Change) başlıyor. 10 Türk 1 Ürdün ortaklı projenin amacı; dünyada yeşil alanların azalması, havanın kirlenmesi ve temel ihtiyaçlarımızın azalması gibi olumsuz koşulları azaltmak, öğrencilere çevre bilinci kazandırarak onları tüketen değil, üreten bireyler haline getirmektir. Bu projemiz aracılığıyla doğanın korunması konusunda farkındalık oluşturacak çalışmalar yapılacaktır.  Öğrencilerimiz ile beraber iklim değişikliği konusunda çeşitli önlemler alınacak; çevre bilincinin gelişmesine katkı sağlayacağız. Öğrencilerimiz projemiz sonucunda hem sosyal hem de akademik olarak kendilerini geliştirmelerinin yanı sıra proje boyunca yapılacak etkinlikler ile Web2.0 araçlarını kullanarak teknoloji konusunda da gelişim kaydedeceklerdir.

05-01-202401-03-202401-03-2024