80.Yıl İlkokulu

Vizyon: İletişim gücü yüksek ve gelişmiş bir kurum kültürüne sahip bir okul olarak biz...•Atatürk ilke ve inkılâplarına ve Cumhuriyet´in temel ilkelerine bağlı, •Türkiye Cumhuriyeti´ni sonsuza dek koruma bilinç ve sorumluluğunu taşıyan, •Türk milletinin millî, manevî, kültürel değerlerini benimseyen ve koruyan, •Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyine çıkarma azim ve kararlılığı içinde olan, •Ülkemiz geleceğini yönlendirecek, Mutlu çocuklardan oluşan, lider bir okul olmak için uğraş veriyoruz !...

Misyon: Kendine, öğretmenlerine ve öğrencilerine güvenen; sevgi, saygı, hoşgörü içinde faaliyetlerini sürdüren; geleceği şekillendirme tutkusuyla sorumluluğunu yerine getiren; öğrencilerinin çevreleriyle barışık, uyumlu olması için uğraş veren; Türk millî eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda çalışan çağdaş, demokratik bir okuluz.

Başarılar:

Saatler: 08:40-08:50 planlama 08:50-12:15 ders 12:15-12:55 yemek arası 12:55-14:30 ders
Yabancı Dil: İNGİLİZE SINIFI
Servis Bilgisi: Servis yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://inegolsekseninciyilio.meb.k12.tr

Adres - Huzur Mahallesi 36. Sokak No1 İNEGÖL/BURSA

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - Huzur Mahallesi 36. Sokak No:1 İNEGÖL/BURSA

Adres - Huzur Mahallesi 36. Sokak No1 İNEGÖL/BURSA

Ulaşım Şehir İçi Otobüs Hattı mevcuttur. ( 623 numaralı otobüsler)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Bursa´ya 40 , İlçe Merkezine 8 km uzaklıktatır. İnegöl-Bursa istikametinde Mobilium mağazası karşısı Huzur mahallesindedir.